LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Marie och Gustav Mandelmanns glädje på gården: ”Jättelyckliga”

08 apr, 2023 
Marie och Gustav Mandelmann
Gustav och Marie Mandelmanns program hade nyligen säsongsavslutning.
Men vad väntar härnäst för det folkkära paret?
– Det gör oss jättelyckliga, avslöjar Marie Mandelmann till Selmastories.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marie Mandelmann avslöjar udda påsktraditionen med GustavBrand logo
Marie Mandelmann avslöjar udda påsktraditionen med Gustav

Gustav och Marie Mandelmann har programmet Mandelmanns gård på TV4 och gör succé år efter år.

För över två decennier sedan lämnade Gustav och Marie Mandelmann lägenheten i Stockholm för att leva sin dröm med ett liv på landet. Nyligen hade makarnas program säsongsavslutning. Men vad har paret för sig nu?

Marie och Gustavs glädje på gården: ”Det gör oss jättelyckliga”

Familjen driver sedan 1996 en ekologisk besöksträdgård på gården Djupadal i Skåne, Mandelmanns trädgårdar.

Annons

Nu förbereder makarna sig för de populäraste säsongerna – sommaren och våren.

– Vi var så otroligt lyckliga när vi hittade gården, och sedan dagen vi flyttade in har jag vaknat på morgonen med en härlig känsla av att allt finns kvar att upptäcka. Varje dag blir ett äventyr! Så jag går upp, kanske spelar en liten trudelutt och går ut och jobbar. Det är nästan en plåga att behöva lämna gården. Men det är såklart både roligt och viktigt att se och uppleva andra kulturer, säger Gustav Mandelmann till Selmastories.

– Vi kan märka på gården också, när den är öppen för besök på somrarna, att våra gäster ofta kommer i hela generationer – från gammelmormor ner till barnbarnen. Det gör oss jättelyckliga, vi vill ju nå alla åldrar, säger Marie Mandelmann.

Att driva gård, butik och ha ett program tar såklart på krafterna. Enligt Marie har de jobbat så hårt att de behövt ta semester.

– De senaste åren har vi jobbat så hårt att vi har behövt ta semester, men nästa år vill jag bara vara hemma. Bryta vardagen, men fortfarande vara hemma.

Annons

Nu söker de dessutom personal till Mandelmanns trädgårdar och sommaren beräknas bli full av besökare – precis som andra år.

Marie och Gustav Mandelmann
Marie och Gustav Mandelmann

TV4: ”Inget tvivel om att Gustav och Marie Mandelmann är populära”

Men frågan många nu ställer sig är ifall det blir en till säsong av programmet. TV4 har inte återkopplat i frågan men svarar att Mandelmanns drar storpublik och är omåttligt populära hos tittarna.

– Det råder inget tvivel om att Gustav och Marie Mandelmann är populära hos svenska folket. Efter sju säsonger drar programmet fortfarande storpublik och har tagits emot väl av våra tittare, säger Caroline Norrby, exekutiv producent för Mandelmanns gård till Hänt.

Annons
Gustav och Marie Mandelmann
Gustav och Marie Mandelmann i orangeriet på gården Djupadal i Rörum i Skåne.
Annons

FOTO: Johan Nilsson / TT

Annons